کارگاه آموزشی « ویژه محرم » برگزار شد
کارگاه آموزشی « ویژه محرم » در چهارم آذر ماه سال جاری با همکاری مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در محل مدرسه علمیه با حضور طلاب پایه های چهارم و پنجم و طلاب فارغ التحصیل مدارس علمیه خواهران استان هرمزگان برگزار شد .
حجت الاسلام و المسلمین « جعفرپور » ، استاد اعزامی از قم به بیان مباحث کتاب « خون خدا در کتاب خدا ، ثارالله فی کتاب الله » پرداختند و گفتند : قبل از تولد « سوره بقره » ، بدو تولد « مدینه » ، خروج از مدینه « شمس/22 » ، « ورود به مکه » ، « به سوی کربلا » ، « کربلا » ، « شهادت و پس از شهادت » ، « ظهور امام زمان «عج» ، « رجعت » و « قیامت » از فصول این کتاب است .
ایشان ضمن بیان اینکه « اشهد انک التالی کتاب الله » در مقدمه این کتاب آمده است افزودند : اسلام علیک یا شریک القرآن ، همان امام حسین (ع) و امام زمان (عج) است. « سفینه النجاة » ، برای امام حسین (ع) و امام زمان (عج) است .
حجت الاسلام جعفرپور ادامه دادند : امام صادق (ع) فرمودند : کلنا سنن النجاة و لکن سفینه الحسین، سفینه امام حسین(ع) اسرع، اوسع و انفذ است . امام حسین (ع) قرآن ناطق هستند ، قرآن ناطق و قرآن صامت تفاوت هایی دارند که هر دو حجت الهی بودند ، هر دو از عالم بالا به زمین داده شده ، هر دو ودیعه و یادگار پیامبرند ، هر دو نور خدایند ، هردو هادی جامعه انسانی به راه خیر و صراط مستقیم ، عزت و شرافت انسانی هستند ، هر یک ورد و ذکر شب و روز اهل ایمان و آزادگان جهان اند .
تکرار آیات قرآن خستگی ندارد و هر بار گویا نخستین بار است که قرائت می کنیم و بیان هر یک از ابعاد شخصیت امام حسین (ع) هر چه تکرار شود اندکی از قیمت و نورانیت و جلوه های خیره کننده آن را نمی کاهد ، هر دو در جهان تحول ایجاد کردند و هر دو صاعقه عذاب بر دشمنان و ستمگران هستند تفاوت های دیگر قرآن ناطق و قرآن صامت است.
ایشان در ادمه به این سؤال که چرا در قرآن اسمی از امام حسین (ع) نیامده است؟ جواب دادند که ابتدا شخصیت های الهی در قرآن به سه صورت معرفی شده است اول معرفی به اسم در سوره «ص/26»، معرفی به عدد «مائده، 12» و معرفی با صفت « اعراف ، 155» است که درباره اهل بیت یا امامان (ع) از راه سوم استفاده شده است.
همچنین در برخی از آیات به طور مستقیم مانند آیات تبلیغ ، ولایت ، اولی الامر ، صادقین و مودت موضوع امامت را مطرح می کند و از آن سخن می گوید.
حجت الاسلام جعفرپور اظهار کردند : امام از نظر شیعه باید دو خصوصیت عصمت در آیه تطهیر و آیه 124 سوره بقره و علم لدنی در سوره آل عمران آیه 7 آمده است را دارا باشد که به این دو صفت در قرآن کریم اشاره شده است . به اتفاق شیعه و سنی پس از حضرت رسول (ص) و حضرت علی (ع) فرزندان وی کسی واجد این صفات نبوده است.
دوما جلوگیری از تحریف قرآن و قرآن مسائل را به صورت کلی ذکر کرده است سه دلیل در پاسخ به این سؤال است.
وی تصریح کردند : خلیفه خدا بودن در روی زمین ، علم بی نهایت داشتن ، مسجود فرشتگان است و روح الهی داشتن دلایل امام حسین (ع) وارث آدم صفی است که شباهت های امام حسین و حضرت آدم (ع) است . امام حسین (ع) وارث حضرت ابراهیم (ع) است در اطمینان ، در یقین « سوره انعام/75 » ، در تسلیم در برابر فرمان الهی ، در تحقیر وجدانی ، در جنایت دشمن ، در محبوبیت ، در نام نیک ، فدا کردن فرزند ، در الگو بودن و در اخلاص و تسلیم و رضایت شباهت های امام حسین (ع) وارث حضرت ابراهیم(ع) است.
حضرت محمد (ص) فرمودند : هر کس به زیارت حضرت امام حسین (ع) برود ثواب یک حج عمره مقبول را دارد که عایشه پرسیدند یک حج مقبول؟ پیامبر (ص) گفتند : بلکه دو حج مقبول و… تا هفتاد حج مقبول.
ایشان اذعان کردند : مشاهده مصائب حضرت امام حسین (ع) ، حضرت ابراهیم را بیمار می کند « سوره صافات آیات 88 و 89 » و اسوه قرار گرفتن امام حسین (ع) برای حضرت اسماعیل (ع) صادق الوعد در «سوره مریم، 73 و 74» امامت در نسل امام حسین (ع) قرار دارد که خبر شهادت امام حسین(ع) توسط جبرئیل در «سوره احقاف،15» آمده است.
در پایان لازم به ذکر است، کارگاه اموزشی ویژه محرم در دو نوبت صبح و عصر در محل مدرسه علمیه الزهرا(س) بندرعباس برگزار شد و سی دی کتاب خون خدا در کتاب خدا به شرکت کنندگان اهدا شد.